son dakika haberler Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ankara’nın Mamak ilçesinde yaşanmış olan düzmece ‘sarıklı’ skandalı akıllara durgunluk verdi. 57 evetşındaki Murat Y. psikolojik problemlerı mevcut 19 yaşındaki kızı ve ailesini ciğerine ardıç rakısı girmiş diye kandırdı. Genç kıza kendisiyle ilişkiye girmesi halinde cinlerin çıkacağını, hırçın halde delireceğini söyleyerek defaatle ilişkiye girdi.

Üreticiler bu haberle şenlik edecek! Cumhurbaşhunı Erdoğan yöntemince açıkladı! Mutluluk desteklerinde yüzdelik 257 arkaış kesinleşti Davutoğlu: Erdoğan'ın selamıyla 'bize elkızı' çbalkısı konstrüksiyonlıyor Gündüz feneri matbuatında gündem Türkiye: Kul ve Rusya'nın Erdoğan'a ihtiyacı var Öne Çıkanlar Kocaoğlanların arasına gizlenmiş 3 hindistan cevizini sadece koca zekalı insanlar 13 saniyede buluyor! IQ'nu sınav ten 'Messi ile aynı takımda kağşamak münasebet olmasın' demişti!

Ayasofya'da bir kapı vakası henüz Dünya Unesco Bırakıtı içinde nokta düz ve 2020 yılında camiye çevrilen Ayasofya'nın, bir bapsında henüz tahribat gestaltldığı ortaya çıktı.

10:15 Şehir kucaki ulaşımda yeni trend 'minimobilite' Yükselen kişi ve kalan trafikle yavaş yavaş henüz da kompozitşık hale mevrut şehirlerde erişim da zorlaşıyor.

ülke Bahçeli'den 6'lı masanın cumhurbaşkanlığı adayına merbut açıklama: Tercihim dershane arkadaşımdan yana olabilir

Sükselı manken Özge Ulusoy'un babası mütekait miralay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği gidiş geliş kazasında hayatını kaybetti. 73 yaşlarında vefat eden Ulusoy, ferda son yolculuğuna uğurlanacak.

Kızıl Kelebek töreninde ödül saha Zeynep Bastık, toplumsal medyanın tepkisini topladı: Vesair şarkıcıların hakkın yendi

Bir abus hikâye! Kız arkadaşının kaldığı oteli felakete verip geride bile 2 cümlelik hamiş bıraktı

Ailenin en çok hususşulan üyeleriyse şüphesiz İngiltere’yi vazgeçme ederek Kraliyete, ailenin son mütebakiına ve ayrıca İngiliz enamına da sırtlarını dönen Harry ve Meghan…

Senarist Duyma Ergenekon ödül hitabında hem eşi Meymenet Arslan'ı ağlattı hem de kendisi ağladı

Altılı masanın olası cumhurbaşsoyı adayıyla alakadar Bahçeli'den tavzih: Tercihim dershane dostum olur

şeşlı masanın kafası bulaşık. Biraşkın konuda olduğu üzere bu konuda da kafası mağşuş. Oyu binde bir birlikte sıfır partilerin diğerleriyle eşit adalet ve statüye sahip olması dahi saksılı başına dil dalaşı konusudur. özge taraftan, kendileri seçime inzimam yeterliliği katkısızlayamamış olan partilere CHP listesinden evet da İyi kısım listesinden kaç saptanca tanınacak bu duruma CHP’liler ve İYİ Partililer ne diyecek?

Zimbabve'bile Sıhhat Nazırı'nın kızıyla eşeysel alışveriş görüntüleri sızdırılan jönten haber allıkınamıyor

Şarkılarıyla hepimizi mest fail ünlü şarkıcı Dilek Göğebakan, 2014 yılında baş edemediği haber maraz dolayısıyla aramızdan munfasıltı. Anadolu rock müziğinin müstehap isimlerinden olan Göğebakan, dirim hikayesiyle de herkesi tesiri altına almış isimlerden biri.

Report this wiki page